Witte Wijnen
” Residence du Sud ” France, Languedoc Rousillon
  ( chardonnay – tropish wit fruit abrikozen, vanille – bij wit vlees, stevige visgerechten )
” Mas Rabell ” Spanje, Catalonië
  ( parellada – zijdeachtige, fruitig textuur, ananas, appel – bij vis, schaaldieren, pastas )
” Cötes de Bergerac ” France, Dordagne Bergerac
  ( sauvignon blanc en sémillion – moelleux zoet )
” Pouilly Fumée Jean-Jacques Bardin ” France, Loire Chaumes
  ( Sauvignon – eik, mineralen )
” Riesling ” Duitsland
  ( riesling – droog soepel
” Groot Phesantekraal ” Zuid-Afrika, Cape Town
  ( chenin blanc – Passie, fruitig )
” Bombino Bianco ” Grifo Italië, Puglia
  ( bombino – fruitig elegant, lekker bij pasta’s, vis en salades )
” Petit Chablis ” France, Bourgogne
  ( chardonnay – fruitig mineraal citroen – lekker als aperitief – visgerechten )
” Sancerre Les Chaumes ” France, Loire
  ( sauvignon blanc – noten mineraal citroen – lekker als aperitief – visgerechten, salades )
” La Vie ” France, Côtes du Rhône
  (  grenache blanc, viognier en bourboulenc – tropisch fruitig vanille citrus – bij gegrild witvlees, visgerechten )
” Galiterra Reserva” Chili, Valle De Colchagua
  ( sauvignon blanc – bleek groenachtigntropish fruit cictrus – lekker als aperitief bij wit vlees, visgerechten )
” Pinot Grigio Rocca Bastia ” Italië, Venetië
  ( pinot grigio – fruitig citruspeer – lekker als aperitief – witte vis, wit vlees )
” Oude Molen ” Zuid-Afrika, Paarl
  ( chenin blanc – passie, fruitig – lekker als aperitief bij pastas, tapas )
” Batsalio Gavi ” Italië, La Morra
  ( cortese – bloemig aroma, ananas appel )
” Cepas ” Argentinië, Mendoza
  ( 50% chanic blanc, 50% chardonnay – fruitig citrus en tropische noten – als aperitief – salades, gevogelte )
” Colle Corvianao “Italië, Abruzzo
  ( trebbiano – droog, appel, perzik – lekker als aperitief bij pastas vis )
” Domain Lalande ” France, Pays d’Oc
  ( chardonnay – fruitig, rond zacht – bij wit vlees, visgerechten )
” Chapelle Aux Loups ” Saint-Véran 2018 France, Bourbogne
  ( chardonnay – fruitig, bloemig, hazelnoot – bij wit vlees, visgerechten )
Rosé Wijnen
” El Castilla ” Spanje
   ( bobal druif – fruitige smaak, bosbes, framboos, aardbei – aperitief – visgerechten, salades )
” Bardolino Chiaretto Rocca Bastia ” Italië, Veneto
  ( corvina – rondinella – molinaro – volle ronde smaak, bosbes, viooltje framboos, aperitief, visgerechten, salades )
” Bisou d’Or ” Frankrijk
   ( grenache druif – fruitige smaak, framboos, aardbei, aperitief, visgerechten , salades )
” Khipu ” Chili
  ( merlot druif – fruitige smaak, framboos, aardbei, aperitief, visgerechten, salades )
” Liorose ” Frankrijk, Pays D’Oc
  ( grenache druif – fruitige smaak, framboos, aardbei, aperitief, visgerechten, salades )
” Paul Mas ” Frankrijk, Pays D’Oc
  ( syrah druif – fruitige smaak, aperitief, visgerechten, salades, gegrilde gerechten )
Rode Wijnen
” Agustinos Reserva Carmenère 2018 ” Chili Maipo Valley
  ( carmenère – fruitige textuur kruidig – bij gevogelte, rood vlees )
” La Vie ” France, Côtes du Rhône
  ( grenache en syrah – zwart fuit kruidig – lekker bij gegrild vlees en rood vlees )
 Chateau ” Du Gazin “
   ( 85% merlot, 10% cabermet sauvignon, 5% malbec – zwarte bessen, braam, violet, hout )
” Chassagne-Montrachet ” Frankrijk, Côte-D’Or
   ( Pinot noir – rokerig, violet, truffel – bij rood vlees )
 Château ” La Tour Du Pin Figeac ” Saint-Emilion Grand Cru France, Bordeaux
   ( 90% merlot, 10% cabernet sauvignon – zwarte bessen, braam, violet, hout )
” Maison Didier Joubert ” France, Pays d’Oc
   ( pinot noir – zwarte fruit, pruim – bij vlees- en grilgerechten )
” Château Mazails ” Médoc, France, Bordeaux A.O.P
   ( 90% merlot, 10% cabernet suavignon – zwarte bessen, braam, violet, hout )
” Château De Callac ” Graves France, Bordeaux
   ( merlot en cabernet – zwarte bessen, braam, violet, kruidig – bij gevogelte, wit en rood vlees )
” Nero di Troia ” Grifo, Italië, Puglia
  ( nero di troia – fruitig, kers, pruim, kruidig – lekker bij pastas, vlees- en grillgerechten )
” Galiterra Reserva ” Chili, Valle De Colchagua
  ( cabernet sauvignon – robijnrood bosbes, framboos, tabak specerijen – lekker bij wit en rood vlees )
” Montepulciano d’Abruzzo Rocca Bastia ” Italië, Abruzzo
  ( montepulciano – rood fruit, viooltjes, vanille specerijen – lekker bij wit en rood vlees )
” Oude Molen ” Zuid-Afrika, Paarl
  ( chenin blanc – passie, fruitig – lekker als aperitief bij pastas, tapas )
” El Emperador ” Chili, Valle Central
  ( cabernet carmenère – eik, kruidig – lekker bij wit en rood vlees )
” Château Lamothe Vincent ” 2006 France, Bordeaux A.O.P.
  ( merlot – zwarte bessen, braam, violet, hout – bij runds, wild gevogelte )
” Villa don Carlos ” Chili, Valle Central
  ( cabernet sauvignon – robijnrood bosbes,  framboos, tabak specerijen – lekker bij wit en rood vlees )
” Artesano De Argento “2019 Argentinië, Argento
  ( malbec – chocolade tabak specerijen – lekker bij rood vlees )
” Château Lamothe De Haux ” 2002 France, Bordeaux A.O.P.
  ( 90% merlot, 10% cabernet sauvignon – zwarte bessen, braam, appel, hout –  bij runds, wild gevogelte )
” Barbera D’Alba ” 2019 Italië, Piemonte
  ( barbera – frutig, kers, framboos, kruidig – lekker bij pastas, vlees- en grilgerechten )